KDArchitects
Architects and Surveyors
cp_blackonwhite_Logo2.gifRedgate1.jpg

REDGATE MEDICAL CENTRE (BRIDGWATER)

The brief for this project was to provide an extension for 2 extra practitioner rooms for a fixed budget. KDA achieved this without extending the premises but by making the existing space more efficient.

KDA then provided an extension and refurbishment which came in on time and in budget.

KDA's scheme ensured that no work undertaken would preclude future expansion and alteration and to this aim 5 phases of alterations were planned and only 2 completed so far.

The scheme re-used and recycled as much as possible to keep down the costs and the red colour scheme was informed by the existing door furniture which wasn't replaced.

The lighting shown was also re-cycled although the electrics were up-dated.

Red2.jpgdsgn_226_nb.png