KDArchitects
Architects and Surveyors
cp_blackonwhite_Logo2.gif

NEW DEVELOPMENT

WoodMedBW.jpgdsgn_226_nb.pngRetirement_BungalowMed.jpg

Retirement Home

 

This location was the ideal site for a retirement home.

The large glazed sun room gives pleasant views over the Langley Mill Basin and the retired couple spent their retirement enjoying the view, the location and waving to friend out walking along the canal.

WoodSmall.jpgTF2ExtMed.jpg

Small House in a Conservation Area

 

Located in a "mono style" Conservation Area in Devon, this project replaces the existing "neo-Georgian" bungalow built in the 1970s. The site was an odd shape but we designed the bungalow in timber frame with a green roof

tc-er.jpg

What the Planner Said

 

"I consider your proposal to be of an innovative design both in terms of its appearance and construction. It would not therefore have any adverse effect on the character and appearance of the Conservation Area."